Sobre mi

Hola!!

Em dic Núria, sóc d’Arenys de Mar i he creat aquesta pàgina per poder compartir amb tot aquell que ho desitgi receptes, petits trucs, notícies del sector i tot allò que cregui interessant. Però abans que res, us explicaré quina és la història que m’ha portat a desenvolupar aquesta web.

Després del batxillerat, vaig decidir estudiar economia i posteriorment vaig treballar a diverses empreses. Però sempre he estat una persona molt inquieta i amb ganes de fer coses creatives, la feina no m’omplia així que l’única manera de poder sentir-me realitzada era fer de la meva passió la meva feina.

No m’ho vaig pensar dues vegades i vaig inscriure’m a un curs de pastisseria, que em va permetre conèixer grans professionals del sector i aconseguir treballar a la pastisseria Sauleda.

I us preguntareu… Com vas arribar a obrir la web? Doncs en aquest punt us haig de presentar a la meva germana Marta, la qual es publicista especialitzada en disseny i xarxes socials (www.scomunica.es).

La Marta es va adonar que necessitava compartir les meves inquietuds i vàrem decidir obrir conjuntament aquesta web que espero que us sigui d’ajuda.

No dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte.

-DN-