Bon dia família!
Aquesta setmana, tal i com ja vaig publicar al Facebook hi ha hagut els berenars que fan els alumnes del curs d’Especialització en Pastisseria de Sant Ignasi (Jesuïtes Sarrià).
Per un preu simbòlic de 6€ tens accés a un bufet lliure i amb el tiquet t’entra una consumició (xocolata, cafè, aigua o sucs varis).
Però anem al que ens interessa 😛 el bufet consta de 3 taules, una de pastisseria, una de bomboneria i una de brioixeria.
Es una bona oportunitat per passar una tarda diferent i provar tant pastisseria tradicional com moderna.
Perquè us feu una idea, en al bufet de pastisseria podíem trobar cake de festucs i maduixa, tres baba (San Francisco, White Russian, i Margarita), dos pastissets de tall (entre ells una versió de sacher), tatin, dos gots diferents, coca de vidre i bunyols de vent amb tres farcits.
Per altra banda en el bufet de bomboneria tenim per tastar xupa-xups de coco, dues varietats de bombons, dues de núvols, petonets de merenga cruixent, roques, dues varietats de catànies i tres de macarons.
Finalment en el bufet de brioixeria hi ha les tradicionals ensaïmades, una varietat de croissants, canyes, magdalenes i brioix francès.
Espero que en properes edicions tingueu l’oportunitat d’assistir-hi, i si esteu interessats en catar un bon dinar a les mateixes instal·lacions durant el curs escolar els alumnes d’hostaleria ofereixen un menú gourmet a molt bon preu.
No dubteu en contactar amb mi per qualsevol pregunta que tingueu.
Poseu un dolç a la vostre vida.
-DN-